woensdag 7 maart 2012

Fascinerend !


Heart Stop Beating | Jeremiah Zagar from Focus Forward Films on Vimeo.

Zo'n dingen vind ik geweldig fascinerend. Eng, dat ook wel. Maar we hebben zo'n durvers nodig om de wetenschap vooruit te duwen. En dan heb ik het zowel over de artsen als over de patiënt. Al had de laatste wellicht wat minder opties... Verdikke zeg, een "levend" wezen zonder hartslag. Waar zal de wetenschap over 10, 50, 100 jaar staan ?
Blijft wel de vraag of die mens nog zou "leven" ondertussen, ze hadden enkel twee fotootjes ? Geen idee. Maar fascinerend, dus !

2 opmerkingen:

  1. Ik heb hem even gegoogled: hij heeft het nog vijf weken gerokken! Wonderlijk! Het is inderdaad van durven springen om zoiets te proberen en te willen ondergaan. Misschien zal Craig gedacht hebben: Wel, als je uit een vliegtuig springt zonder reserve en je parachute gaat open, dan is dat mooi. Maar als ie niet open gaat, tjah, dan valt daar verder weinig aan te doen en heb je het toch willen proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow, nog 5 weken ! Vijf weken zonder hartslag, als dàt geen medische doorbraken zijn. Wat zou hem dan uiteindelijk de das om gedaan hebben ? Stroomonderbreking ? Moet ook eens googelen ! :-)

    BeantwoordenVerwijderen